Schoolvoetbal

Schoolvoetbal

Afgelopen week hebben maar liefst 7 teams van Werelds meegedaan aan het schoolvoetbal toernooi.
Op maandag en dinsdag waren de voorrondes voor de groepen 5/6 en 7/8. Er deden maar liefst drie teams van groep 5/6 mee en drie teams van groep 7/8. Ondanks de kou en hier een daar een spetter, is er ontzettend leuk en goed gevoetbald.
Het meidenteam en twee teams van groep 5/6 wisten zich te plaatsen voor de finales op donderdag.
Woensdagmiddag was het de beurt aan groep 3/4. Zij hebben een ontzettend leuke middag gehad en wisten zelfs tweede te worden.
Donderdag waren de finales. De teams van 5/6 kwamen elkaar direct tegen in de kwartfinale. Oh, wat was dit een spannende wedstrijd. Na eerst met 0-1 achtergestaan te hebben wist Werelds 2 met 2-1 te winnen van Werelds 3. De halve finale werd door Werelds 2 gewonnen met maar liefst 4-0 en toen stonden ze ineens in de finale. De finale was ontzettend spannend, maar werd gewonnen door Werelds 2 met 3-2. Het team Werelds 2 is hiermee dus kampioen geworden.
De dames van 7/8 streden echt voor hun eerste overwinnen. Na een 1-0 achterstand, gelijkspel en daarna weer een achterstand, eindigde de kwartfinale in een gelijkspel, wat resulteerde in penalty’s. Helaas scoorde de tegenpartij net 1 doelpunt meer, waardoor de dames uit het toernooi lagen.

Ouders en kinderen ontzettend bedankt voor jullie inzet, sportiviteit en gezelligheid!