Peuterclub

Speelt uw peuter graag met andere kinderen? Is uw peuter leergierig en wil hij de wereld ontdekken? Dan is de peuterclub iets voor uw kind. De peuterclub is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Peuters zijn leergierige wezentjes. Ze zijn op zoek naar uitdagingen en maken gretig gebruik van mogelijkheden en kansen om de wereld om hen heen te ontdekken. Peuters reageren enthousiast op activiteiten die hun nieuwsgierigheid prikkelen. Waar jongere kinderen vooral nog alleen spelen of naast andere kinderen, zoeken peuters juist elkaars gezelschap om samen te spelen. Bij de peuterclub is er volop gelegenheid voor peuters om elkaar te ontmoeten, samen te spelen en met en van elkaar te leren.

De medewerkers van de peuterclub zijn speciaal geschoold en bieden activiteiten aan die helemaal zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van peuters. De peuters leren niet alleen persoonlijke vaardigheden zoals bouwen, zingen, hinkelen, knippen en plakken. Ze leren ook om samen te leven met anderen: samen delen, luisteren naar elkaar, wachten op je beurt, conflictjes oplossen en rekening houden met elkaar. We bereiden de kinderen bij de peuterclub spelenderwijs voor op de basisschool. Maar het samen spelen, ontdekken en ervaren blijft altijd voorop staan.

LRK nummer: 203208663.

Uitdagend materiaal

Alle ruimte om naar hartelust te spelen!

Creatief bezig zijn

Laat de fantasie maar stromen!